Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ethel Easter snimala je vlastitu operaciju, a što je na snimci čula nakon operacije toliko ju je šokiralo da je snimku podijelila s medijima.


U ono što sve liječnici govore tijekom operacije pacijenata, uvjerila se Amerikanka Ethel Easter koja je morala operirati herniju. Nakon što su joj liječnici rekli da će na operaciju morati čekati dva mjeseca, nagovarala ih je da je operiraju ranije, piše Daily Mail.

Vezani članci Razdvojene sijamske blizanke - 5 Razdvojene sijamske blizanke prvi put mogu vidjeti jedna drugu, neurokirurzi presretni: "Oduševljen sam koliko je cijela ekipa uspjela“ Tomo Kolak - 1 Veliki uspjeh riječkih doktora! Ličaninu uspješno prišili šaku: "Rekao sam, zovi hitnu ode ruka!"

Kad mu je rekla da ima bolove i da ne može toliko čekati, liječnik joj je, tvrdi ona, odbrusio: 'Tko misliš da si ti? Moraš čekati kao i svi ostali.' Kada je dobila termin za operaciju, odlučila je snimiti sve što govore, tako što je mikrofon sakrila u zavezanu kosu.

Za vrijeme zahvata kirurzi su imali nepristojne komentare o njezinom tijelu, čak su joj se i smijali dok su razgovarali o tome kako je prijetila da će ih tužiti. Između ostalog su kazali kako im je žao njezinog supruga.

Ethel kaže da neće nikoga tužiti, ali želi da ostali čuju njenu priču.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju