Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija istražuje slučaj

STRAVA U CENTRU ZA AZILANTE Zaposlenica pretjerala u odnosu s maloljetnicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danske vlasti već neko vrijeme razmišljaju o zatvaranju centra za azilante Børnecenter Tullebølle. Kap koja će preliti čašu mogao bi biti posljednji slučaj snimanja spolnih odnosa s maloljetnim štićenicima centra.

Danski radio 24syv objavio je strašne detalje o zbivanjima u centru za azilante u kojem borave maloljetnici. Ondje su, javljaju, snimani i fotografirani spolni odnosi s maloljetnim štićenicima azila, a navodno su zaposlenici znali za to, ali nisu ništa prijavljivali, prenosi RT.

Pročitajte i ovo Vojni rok - 4 Zbog ruske agresije Još jedna europska država uvodi obvezni rok za žene: Bit će tek treća u svijetu koja ga ima Søren Pape Poulsen U 52. godini Preminuo vođa danskih konzervativaca: "Zadnje što je doživio bio je veliki pljesak stranačkih kolega"

U policijskom izvještaju kojeg radio ima u posjedu stoji kako je zaposlenica osumnjičena za spolni odnos s trojicom maloljetnika. Navodno su još u lipnju za ovo znali i ostali zaposlenici u centru za azilante, ali nisu ništa prijavljivali vlastima.

Osumnjičenica je otpuštena, a policija istražuje ovaj slučaj. ''Kada je nečija uloga da zaštiti djecu, onda se na ovakve navode gleda vrlo ozbiljno'', rekao je glasnogovornik policije Sten Skovgaard Larsen.

Danske vlasti već su najavile zatvaranje centra zbog brojnih incidenata koji su se ondje odvili. Primjerice, prošli mjesec ondje se odvila masovna tučnjava, a u kolovozu pet tinejdžera, štićenika centra, optuženo je za seksualne napade koji su uključivali i silovanje.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene