Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zima stišće

Snijeg i vjetar stvaraju probleme i u BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U većem dijelu Bosne i Hercegovine snijeg koji je padao tijekom subote i noći na nedjelju prouzročio je velike probleme, napose u odvijanju prometa, a na zapadu zemlje u potpunosti je zatvoreno više prometnica objavila je u nedjelju Asocijacija auto moto klubova BiH (AAMKBIH).

Zbog snježnih nanosa za sav promet zatvorene su dionice magistralne prometnice između Glamoča i Mliništa koja vodi prema Hrvatskoj, regionalna prometnica Glamoč - Drvar te prijevoj Klanci.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik obrana želi Schmidtovo svjedočenje Nastavljeno suđenje Dodiku, a on poručio: "Ovo je namješteni politički proces" Iris Žerić, koordinator kampa Lipa Migrantski kamp Lipa Nakon što je razbijen krijumčarski lanac koji je zarađivao milijune eura Dnevnik Nove TV doznao što se događa u kampu pored granice s Hrvatskom: "Ima ih na svakom koraku"

>> Hrvatska se probudila 'u minusu', meteorolozi upozoravaju: Bit će i hladnije

Iz AAMKBIH su upozorili da je na dionicama cesta preko planinskih prijevoja obvezna uporaba lanaca za teretna motorna vozila. Zbog loših vremenskih uvjeta u Hrvatskoj na Graničnom prijelazu Izačić zabranjen je promet za teretna vozila i tegljače.

Na značajnom broju prometnica zbog niskih jutarnjih temperatura prisutna je i poledica, dok jak vjetar mjestimice stvara snježne nanose na širem području Tomislavgrada i Kupresa. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene