Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Curio plin

Strašna eksplozija u centru Pariza: Poginulo troje ljudi, ozlijeđeno 47

Eksplozija u Parizu (Foto: AFP) - 3
Eksplozija u Parizu (Foto: AFP) - 3 Afp
Aktualno Galerija Eksplozija u Parizu (Foto: AFP) - 7 Eksplozija u Parizu (Foto: AFP) - 7 Foto: Afp Eksplozija u Parizu (Foto: AFP) - 8 Eksplozija u Parizu (Foto: AFP) - 8 Foto: Afp Eksplozija u Parizu (Foto: AFP) - 9 Eksplozija u Parizu (Foto: AFP) - 9 Foto: Afp Eksplozija u Parizu (Foto: AFP) - 6 Eksplozija u Parizu (Foto: AFP) - 6 Foto: Afp +14 Eksplozija u Parizu (Foto: AFP) - 5 Galerija 1/19 >>
Tri osobe su poginule, među kojima dva vatrogasca, u eksploziji plina u središtu grada. Ozlijeđenih je 47, od čega 10 osoba teško. U bolnicu su prebačeni helikopterima. U trenutku eksplozije, vatrogasne ekipe u zgradi su provjeravale dojavu o curenju plina. O silini eksplozije govore velika oštećenja na okolnim zgradama i automobilima. Na mjestu nesreće je ok 200 vatrogasaca i policajaca.

U pekarnici u samom centru Pariza u Ulici Rue de Trevise u subotu ujutro oko 9 sati odjeknula je snažna eksplozija u kojoj su tri osobe poginule, među kojima dva vatrogasca. Treća je španjolska turistica. Ozlijeđenih je 47, od čega deset teško.

Pročitajte i ovo Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

Žena je umrla u bolnici, stoji u priopćenju španjolskog ministarstva vanjskih poslova, koje dodaje da je u nesreći ozlijeđen još jedan španjolski državljanin.

U bolnicu su prebačeni helikopterima. U trenutku eksplozije, vatrogasne ekipe u zgradi su provjeravale dojavu o curenju plina. O silini eksplozije govore velika oštećenja na okolnim zgradama i automobilima. Na mjestu nesreće je ok 200 vatrogasaca i policajaca.

Od siline eksplozije popucala su stakla na prozorima i izlozima niz ulicu u vrlo posjećenom dijelu grada, oštećeni su i brojni parkirani automobili. U gašenju požara i osiguravanju mjesta eksplozije sudjelovalo je više od 200 vatrogasaca. Neki od gasitelja stradali su u eksploziji koja je odjeknula tijekom sanacije plina. 

Na mjesto eksplozije stigli su i francuski premijer Edouard Phillipe i pariška gradonačelnica Anne Hidalgo. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene