Tri osobe su poginule, među kojima dva vatrogasca, u eksploziji plina u središtu grada. Ozlijeđenih je 47, od čega 10 osoba teško. U bolnicu su prebačeni helikopterima. U trenutku eksplozije, vatrogasne ekipe u zgradi su provjeravale dojavu o curenju plina. O silini eksplozije govore velika oštećenja na okolnim zgradama i automobilima. Na mjestu nesreće je ok 200 vatrogasaca i policajaca.

Galerija


U pekarnici u samom centru Pariza u Ulici Rue de Trevise u subotu ujutro oko 9 sati odjeknula je snažna eksplozija u kojoj su tri osobe poginule, među kojima dva vatrogasca. Treća je španjolska turistica. Ozlijeđenih je 47, od čega deset teško.

Vezani članci Policija u Beču, ilustracija Eksplozija raznijela dio zgrade, jedan čovjek je poginuo. Sumnja se na curenje plina Eksplozija u Zlataru - 3 Na teretanu i kafić u Zlataru ispalio projektil iz zolje. Već satima traže napadača: "Policija pregledava nadzorne kamere"

Žena je umrla u bolnici, stoji u priopćenju španjolskog ministarstva vanjskih poslova, koje dodaje da je u nesreći ozlijeđen još jedan španjolski državljanin.

U bolnicu su prebačeni helikopterima. U trenutku eksplozije, vatrogasne ekipe u zgradi su provjeravale dojavu o curenju plina. O silini eksplozije govore velika oštećenja na okolnim zgradama i automobilima. Na mjestu nesreće je ok 200 vatrogasaca i policajaca.

Od siline eksplozije popucala su stakla na prozorima i izlozima niz ulicu u vrlo posjećenom dijelu grada, oštećeni su i brojni parkirani automobili. U gašenju požara i osiguravanju mjesta eksplozije sudjelovalo je više od 200 vatrogasaca. Neki od gasitelja stradali su u eksploziji koja je odjeknula tijekom sanacije plina. 

Na mjesto eksplozije stigli su i francuski premijer Edouard Phillipe i pariška gradonačelnica Anne Hidalgo.