Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIJE DOBRO PROŠLO

Grom ubio mladoženju usred fotografiranja: "Sekundu prije toga pričao je s mladenkom"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči vjenčanja, snažan udar groma usmrtio je mladoženju za vrijeme fotografiranja s mladenkom u jugozapadnoj Kini.

Snažan udar groma ubio je muškarca za vrijeme fotografiranja uoči vječanja na popularnom mjestu u jugozapadnoj Kini. Sa svojom se odabranicom fotografirao tijekom grmljavinske oluje, a lokalne hitne službe ubrzo su stigle na mjesto nesreće, piše Asiaone.

Muškarac je ubrzo prevezen u bolnicu, ali nije mu bilo spasa. Osim njega, nitko nije ozlijeđen. Na društvenim je mrežama osvanula i fotografija nastala netom nakon nesreće koja prikazuje djelatnike hitne pomoći koji po jakoj kiše premještaju muškarca s nosila.

Pročitajte i ovo Udar groma u dizalicu Čovječe... Grom pogodio dizalicu na vrhu nebodera, nevjerojatna snimka obišla je svijet

Pročitajte i ovo Munja, ilustracija SIX PEAKS Strava na poznatoj utrci: Grom ubio jednog muškarca, drugi se bori za život

Turist koji se našao na licu nesreće rekao je kako je kiša padala cijelog popodneva. "Velika sreća pretvorila se u veliku tugu. Ne možemo ni zamisliti koliko je to bolno za mladenku. Možda sekundu prije toga ona i njezin zaručnik pričali su o svom romantičnom vjenčanju i veselili se budućem sretnom životu. Ali bljesak munje ih je razdvojio", rekao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene