Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Slučaj Ovčara: Vrhovni sud Srbije odbio zahtjev za izuzećem suda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrhovni sud Srbije odbio je zahtjev obrane optuženih za ratni zločin na Ovčari 1991. godine za izuzećem sudskog vijeća Specijalnog suda za ratne zločine u Beogradu, kao i predsjednika Okružnog suda Siniše Važića te predsjednice Vrhovnog suda Srbije Vide Petrović Škero.

Taj je zahtjev obrana 17 optuženih pripadnika nekadašnje
Teritorijalne obrane Vukovara i paravojne postrojbe 'Leva Supoderica' iznijela prošloga ponedjeljka, s obzirom na to da je zbog odlaska sutkinje Gordane Božilović Petrović iz tog suda (1. listopada) izmijenjen sastav sudskog vijeća u tom predmetu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sporni referendum U ime obitelji ne žele GONG za promatrače; GONG: Nećemo ga ni promatrati! Slika nije dostupna Zatraženo izuzeće županijskog suda u Zagrebu u slučaju selotejp

Vrhovni sud Srbije odlučio je o odbacivanju prijedloga obrane o izuzeću na svojoj općoj sjednici.

Ponovljeno suđenje optuženima za ratni zločin na Ovčari koje je, nakon što je Vrhovni sud Srbije ukinuo presudu izrečenu prošle godine i naredio novo suđenje zbog nepravilno i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja, počelo u ožujku ove godine, zbog izmjene sudskog vijeća počet će ispočetka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene