Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policijski istražitelji koji rade na slučaju nestale djevojčice Madeleine McCann tvrde kako trenutno imaju najveću priliku pronaći je.


Ta tvrdnja pristiže od tima kojeg čini čak 35 istražitelja, koji pregledavaju čak 40.000 informacija, po prvi puta objedinjenih na jednom mjestu, prenosi The Sun.

Vezani članci Slika nije dostupna Identificiran muškarac upleten u otmicu Madeleine McCann Slika nije dostupna McCannovi: Ne možemo niti opisati koliko nam znači nova istraga

>> Ovako bi nestala Madeleine danas izgledala

Detektiv i viši inspektor Andy Redwood, koji predvodi londonske istražitelje postavljene od samog premijera Davida Camerona, kaže kako bi se petogodišnji misterij sada mogao riješiti doslovce okretanjem jednog lista papira, odnosno povezivanjem navedenih informacija.

"Zadovoljan sam sustavom i procesima koje dovodimo u ovaj novi splet okolnosti i vjerujem da će nam dati najveću šansu da pronađemo nove tragove", rekao je Redwood. "Unutar tih materijala se možda nalazi odgovor", zaključio je.

Idući tjedan će biti točno pet godina otkako je oteta mala Madeleine pored apartmana u portugalskom mjestu Praia da Luz, gdje je bila s roditeljima. U to vrijeme, Maddie je imala tek tri godine, a njezini roditelji Kate i Gerry ne žele odustati od potrage.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.