Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slovenski mediji s posebnom pozornošću prate razvoj događaja oko skandala s arbitražom i odluke Hrvatskog sabora i Vlade da se pokrene postupak izlaska iz tog sporazuma. Jedna naslovnica, međutim, posebno zapinje za oko.


"najbolja susjeda" stoji na naslovnici slovenskog lista Mladina, koju je isti list objavio na svojem Twitter profilu. naslovnicu osim spomenutog ogromnog naslova krase i djevojka u bikiniju s motivima hrvatske zastave i prepoznatljivih crveno-bijelih kockica te podnaslovom "Vruć folklor hladnog rata za prstohvat soli".

Vezani članci Slika nije dostupna Cerar objasnio zašto je ignorirao hrvatske novinare Slika nije dostupna 'Ne zabadamo nos u tuđe stvari, ali neka drugi maknu svoj iz naših zdjela'

Mladina se tako putem Twittera pohvalila s izgledom svoje provokativne naslovnice za petak. Inače, susjedi Slovenci smatraju kako Hrvatska nema pravi razlog da jednostrano izađe iz arbitražnog sporazuma.

GOTOVO JE Hrvatski izlaz iz postupka arbitraže počinje - sad

Današnjom odlukom Vlade, međutim, taj je postupak pokrenut, a arbitražni sud za Hrvatsku je od danas praktički mrtvo slovo na papiru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook