Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eurojackpot

IZGUBIO LISTIĆ? Slovenac osvojio 21 milijun eura, a ne dolazi po dobitak!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki smatraju da Slovenac nije ni primijetio da je osvojio milijune, a drugi da čeka da se smanji interes za vrtoglavi dobitak.

Sretni Slovenac koji je početkom mjeseca na Eurojackpotu osvojio vrtoglavih 21 milijun eura još se nije javio u slovensku lutriju, doznaje 24ur.

Pročitajte i ovo Ilustracija tajna uspjeha Sretni igrači podigli više od 200.000 eura u Lutriji: Jedan kaže da nije nikome rekao, ali zna se otkud je Slika nije dostupna Čestitamo! U Njemačkoj pogođen glavni dobitak Eurojackpota, a i u Hrvatsku ide pozamašan iznos! Poznato i iz kojeg je grada sretnik

Sada je postao tema nagađanja - zašto se nije pojavio? Dok jedni misle da je odlučio pričekati da se smanji interes za priču o milijunskom dobitku, drugi se pitaju je li možda izgubio listić ili jednostavno nije primijetio da je osvojio pravo bogatstvo.

SRETNIK IZ DEŽELE Slovenac osvojio 21 milijun eura na lotu!

Nagradu može preuzeti u roku od 90 dana, odnosno do 3. ožujka.

Inače, prema tvrdnjama slovenske lutrije, Slovenci su obično hitri kada treba preuzeti dobitak i  najčešće se jave u roku tri dana. Ipak, bilo je slučajeva u kojima su sretni dobitnici čekali 50 ili 60 dana.

Ako je točna verzija da ovaj Slovenac čeka smanjivanje interesa, kada dođe po milijune u njegov džep neće otići cijeli iznos. Morat će platiti porez koji će u njegovom slučaju iznositi preko tri milijuna eura.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene