Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Besprizoran lopov

Iskoristio stradale u poplavama: U prihvatilištu krao mobitele, a sav novac spiskao na odjeću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Džambo je u Srbiju stigao s Kosova, nikada nije vadio nikakve dokumente, a kako nije bio privođen, ne postoji niti u jednoj evidenciji.

Slobodan Nedeljković (26), poznatiji kao Džambo, priznao je na saslušanju da je glumeći žrtvu poplava u Obrenovcu od ljudi i tvrtki uzimao novac.

Pročitajte i ovo Policija Prometni kaos Vozio pijan pa napravio kaos: Auto završio u obiteljskoj kući, među sedmero ozlijeđenih su i djeca Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

Kako piše Telegraf, Nedeljković je u ponedjeljak saslušan pred tužiteljem, a onda bi trebao pred istražnog suca.

'Priznajem da sam cijelu svoju priču o nestanku supruge i dvogodišnjeg sina izmislio. Bio sam očajan, živio sam kao podstanar s dva ujaka i ocem. Ni sam ne znam kako sam došao na ideju da sve izmislim, ali sam htio da mi država ustupi stan. Nešto novca koji sam dobio sam potrošio na kupovinu odjeće. Oni koji su me prepoznavali iz medija su mi davali novac na ruke', rekao je Džambo.

'Dobro je da je Slobodan Nedeljković Džambo, kojeg poznajem još iz osnovne škole, uhićen, jer mi je ukrao mobitel u prihvatilištu na Sajmu. Nikog on nije spasio, samo je pomagao, kao i svi ostali, da se djeca iz škole prebace preko ograde i ubace u čamac', izjavila je jučer  za “Alo!” Željana Ilić, koja je s više Obrenovčana, među kojima je bio i  Džambo, evakuirana u posljednji trenutak iz potopljenog grada.

Srbija: Heroj koji danima traga za 'nestalom' suprugom i sinom zapravo je prevarant

U policiji su utvrdili da je Džambo stigao u Obrenovac s Kosova 1999. za vrijeme bombardiranja.

'Tada je imao 11 godina. Kod sebe nije imao nikakve dokumente, a zanimljivo je da ih nikad nije ni izvadio. Do sada nije bio privođen, pa praktično i ne postoji u evidenciji', kažu u policiji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene