Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pored slučajnog prolaznika u glavnom gradu Nigera Niameyu pao je leš nepoznatog tamnoputog muškarca. Na tlo je doletio s aviona Air Francea.


S aviona Air Francea na letu iz Burkine Faso preko Nigera za Pariz, prije nekoliko je dana na tlo, samo nekoliko metara od jednog slučajnog prolaznika u glavnom nigerskom gradu Niameyu, pao leš nepoznatog muškarca.

>> VIDEO 'Munjevito' polijetanje aviona usred oluje

Vezani članci Nevrijeme u Zagori VIDEO Jako nevrijeme pogodilo Dalmaciju: Pijavica prošla Zagorom, avion Croatia Airlinesa nije mogao sletjeti na Brač U pokušaju bijega afganistanci se penju na zrakoplove Objavljena fotografija unutrašnjosti aviona s kojeg su padali Afganistanci: Čak 640 ljudi natiskalo se u bijegu od talibana

Kako javlja France 24, do pomalo bizarnog incidenta došlo je oko 5 sati ujutro prošlog četvrtka, prilikom slijetanja u Niameyu. 'Policija je pronašla beživotno tijelo tamnopute osobe kako leži u lokvi krvi', rekao je ministar policije Nigera Abdou Labo, napominjući kako je krvava mrlja uočena i na lijevom krilu aviona.

Pretpostavlja se da je riječ o slijepom putniku koji se u Burkini Faso nekako uspio ukrcati u prostor s opremom za slijetanje. Istraga je u tijeku, a u sklopu nje su već ispitani svi putnici i članovi posade Air Franceova leta.

Sporna je letjelica zadržana u hangaru aerodroma u Niameyu, dok su putnici nakon ispitivanja prema svojim odredištima odletjeli zamjenskim letovima.

Gotovo identičan slučaj dogodio se u Londonu u rujnu prošle godine, kada je s aviona na ulicu u zapadnom dijelu glavnog britanskog grada palo tijelo mrtvog mladića iz Mozambika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook