Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjerni ljubimac

Slijep i gluh pas bez jedne noge spasio majku i dijete iz požara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dirljiva priča stiže iz Oklahome, gdje je slijep i gluh pas, koji nema jednu nogu spasio majku i novorođenče iz požara.

Katie Crosley tek je dovela novorođenog sina kući nakon što je prva četiri tjedna proveo na neonatalnom odjelu u bolnici, jer je rođen sa srčanom manom.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

>> To je čuvar: Dječaka (2) tražili 14 sati po šumi, cijelo vrijeme ga čuvao pas

Prošle nedjelje probudio ju je lavež njezinog psa Truea pa je pomislila kako želi ići van, no kad je otvorila vrata od sobe, iznenadila se. 'kad sam otvorila vrata ispred mene je bio plameni zid', rekla je Crosley za KFOR-TV.

Brzo je zgrabila sinčića i nekako uspjela pobjeći iz sobe te izvan kuće. Nije se uspjela niti obući, već je istrčala u spavaćici. No, da nije bilo njezinog ljubimca, možda bi se sve drugačije završilo.

True je višestruko hendikepiran pas, kojeg zapravo nitko nije htio, a Crosley se smilovala i udomila ga i True joj je to vratio na najbolji način. 'Zahvalni smo što ga imamo. To je moglo doista loše završiti', rekla je njegova ponosna vlasnica.

Građani Oklahome, nakon što su čuli za priču, odlučili su zajedno s gradskim vlastima pomoći Crosley da ponovno stane na noge i dobije novi dom, nakon što je njezin prijašnji izgorio u požaru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene