Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez teško ozlijeđenih

Sletio s mosta i zabio se u sobu gdje su spavali majka i beba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač automobila prelazio je most u brazilskom gradu Sao Paulu velikom brzinom, izgubio kontrolu nad upravljačem te sletio s mosta i zabio se u drugi kat obližnje zgrade.

Svjedoci te nesreće, koja se dogodila u nedjelju, tvrde kako vozač uopće nije kočio priliko prelaska mosta, već da ga je zaustavio jedino zid zgrade u koji se zabio, prenosi brazilski list Journal de Noticias.

Pročitajte i ovo Božo Petrov Briselske fotelje Petrov nakon odlaska Raspudića: "Iskreno mi je žao. Htio sam da svi budemo na listi" Marija Selak Raspudić Nastavak sukoba Selak Raspudić o raskolu u Mostu: "Zbog Miletića sam odustala od liste za europske izbore, ali nije samo on u pitanju"

Automobilom je probio zid u sobu, u kojoj je spavala šestomjesečna beba i njezina majka, Alessiane Jesus de Almeida. Za Globo je rekla kako ih je oboje prepala buka koju je napravio udar automobila u zid.

Na svu sreću, spavala je s djetetom na suprotnom kraju sobe pa komadi probijenog zida nisu pali na njih. Sve je prošlo bez ozlijeđenih u zgradi, a vozač je samo lakše ozlijeđen.

Vatrogasci su morali spašavati vozača s krova zgrade, iz automobila, koji je visio kroz zid.

U zgradi se u trenutku nesreće nalazilo osam osoba, od kojih je bilo petero djece.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene