Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nisam je ni željela pogoditi'

'Mogla sam ju bez problema pogoditi cipelom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon polijevanja vodom i otimanja mikrofona, radikali su jučer u Skupštini Srbije patentirali još jedan oblik obračunavanja s protivnicima - bacanje cipela na predsjedavajućeg.

U ovoj 'sportskoj disciplini’ istaknula se Gordana Pop-Lazić iz SRS-a, meta joj je bila potpredsjednica parlamenta Gordana Čomić iz DS-a. U incidentu niko nije ozlijeđen, osim ugleda parlamenta, piše Alo.rs. Uznemirena zbog oduzimanja riječi njezinom stranačkom kolegi Aleksandru Martinoviću u žustroj raspravi o autonomiji Vojvodine, Pop-Lazić skinula je obje cipele, bacila ih prema mjestu predsjedavajuće i promašila. 'Nisam je ni željela pogoditi. Ovo je benigni i simbolički način da iskažem protest protiv tretmana koji poslanici SRS-a imaju u parlamentu. Dobro je da cipele nisu imale visoku štiklu. Ove nisu ništa naročito, obične su sa gumenim đonom', ispričala je Pop-Lazić.

Pročitajte i ovo Patuljasti piton, ilustracija Patuljasti piton Neočekivani "slijepi putnik": Zmija skrivena u cipeli proputovala tri kontinenta i prešla više od 15.000 kilometara Ilustracija (Foto: Gettyimages) ''treba poticati doniranje'' Nevjerojatni podaci Agencije o bacanju hrane: Kad bi se smanjilo za četvrtinu, ne bi bilo gladi

>> VIDEO: Gađala ju cipelom dok je predsjedala

'Ništa ne radim instinktivno, već s namjerom. Zato je nisam ni pogodila, iako sam to bez problema mogla učiniti. Uvjerena sam da će ove cipele jednog dana vrijediti i više nego haljina Marilyn Monroe', samouvjerena je Pop-Lazić, koja je zbog ovog incidenta isključena sa sjednice i kažnjena sa 32.000 dinara. Iako se na neprimjeren način ponijela prema kolegici u parlamentu, Pop-Lazić ne očekuje da će između nje i Čomić biti nesporazuma u privatnoj komunikaciji. 'Do sada smo sasvim pristojno razgovarale i ja namjeravam da joj se i ubuduće javljam i razgovaram s njom. Ako ona to ne želi ili me planira tužiti, što se mene tiče, i to je u redu', navodi bacačica cipela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene