Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhvatili ih talijani

Drama u Sloveniji: Migranti se starcu predstavili kao arheolozi pa ga vezali i strpali u prtljažnik

Policija (Foto/Arhiva: Marko Jurinec/PIXSELL)
Policija (Foto/Arhiva: Marko Jurinec/PIXSELL)
Skupina migranata u srijedu je na području Bele krajine u Sloveniji otela 79-godišnjeg muškarca. Strpali su ga u prtljažnik automobila i uputili se prema Italiji, piše 24ur.

Četvorica su migranata u selu Mali Nerajec, na području Bele krajine, otela 79-godišnjeg mještana iz njegova vinograda. Muškarca su vezali užem i ugurali ga u prtljažnik njegova automobila te se uputili u smjeru Italije.

Pročitajte i ovo Talijanska granica Balkanska ruta Italija donijela važnu odluku koja bi mogla utjecati i na Hrvatsku Migranti, Meksiko NESIGURNOST NA SJEVERU MEKSIKA Borba za kontrolu nad unosnim rutama trgovine drogom: Naoružani napadači oteli 31 migranta

Prema neslužbenim informacijama, počinitelje su već preuzele talijanske sigurnosne vlasti, a zasad nema informacija o zemlji podrijetla migranata otimača.

Kako doznaje portal 24ur, slovenski policajci povećali su aktivnosti na području Snežnika, uključujući i posebne policijske jedinice, a uključila se i vojska.

Natasha, kći otetog muškarca, ispričala je za lokalni radio Odedo kako je njezin otac u ranim jutarnjim satima otišao u vinograd iznad njihova sela, a posljednji su se put čuli nešto poslije podneva. Tada joj je otac rekao da su u vinograd došla dva gosta koji su se predstavili kao arheolozi i željeli su pregledati vinograd.

Nakon toga je vidjela očev automobil da je prošao pokraj kuće. Nakon nekog vremena obitelj je nazvala gospođa iz Snežnika i rekla da je njezin otac kod nje. Čovjeka su otimači izbacili iz auta u šumi, a on je kucao na vrata prve kuće na koju je naišao i od tamo nazvao obitelj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene