Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretukao TV ekipu

Snimili perverznog liječnika kako zlostavlja pacijenticu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je talijanska TV ekipa provela novinarsku istragu oko jednoj liječnika koji zlostavlja pacijentice. Dokaz su zabilježili kamerom, a onda je liječnik podivljao.

Jedan je talijanski liječnik uhvaćen skrivenom kamerom kako ljubi i neprimjereno dodiruje polugolu pacijenticu na svom stolu. Zaustavila ga je TV ekipa emisije Striscia la Notizia koja mu je doslovce banula na vrata. Vjeruje se kako je pacijentica bila članica TV ekipe.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju

Pacijentica je legla na stol, on joj je podignuo grudnjak i počeo joj dodirivati grudi. U jednom joj je trenu šapnuo 'budi mirna, ovako nećeš zatrudnjeti', te joj počeo ljubiti grudi i pokušao ju poljubiti u usta, no ona se počela braniti.

Snimka pokazuje kako joj je zavukao ruku i u gaćice, te nakon što ga je ona pokušala maknuti od sebe potapšao ju je po tijelu i rekao joj da ustane. Tada je u ordinaciju ušla TV ekipa.

Kada se našao oči u oči s novinarom Jimmyjem Ghionom pokušao ga je potjerati iz svoje ordinacije, a zatim je krenuo sa svojim nasilnim ispadom. Udarao je novinara i snimatelja, te ih na sve načine pokušao otjerati.

Pomahnitali liječnik nastavio je udarati članove TV ekipe i na ulici gdje ih je sačekala još jedna kamera koja je sve zabilježila. Liječnik je uspio iščupati neke kablove te je snimatelja i novinara njima udarao.

Ne zna se točno što se dogodilo s liječnikom budući da je predmet tajne istrage, piše Daily Mail.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene