Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odustali od mimohoda

Skindeadsi napali gay povorku u Bratislavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više desetaka desničarskih ekstremista napalo je skup homoseksulaca i lezbijki 'Pride duga' u Bratislavi i tako prisilili organizatore da odustanu od predviđene povorke do središta grada, izvijestili su mediji.

Na skupu je bilo oko tisuću ljudi u subotu poslijepodne na trgu Hviezdoslavovo Namesti u središtu grada. Zatim je bilo predviđen mimohod ulicama središta grada.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šetala se s muškarcem Strava na planini: Ženu pronašli mrtvu nakon što ju je progonio medvjed Prosvjed u Slovačkoj zbog vladine politike prema Rusiji Jačanje veza s Rusijom Slovaci izašli na ulice, bijesni na premijera: "Akcije Vlade prelaze sve granice!"

Osamdesetak skinheadsa se oko 16 sati okomilo na sudionike povorke bacajući na njih kamenje i ne obazirući se na veliki broj policijskih snaga.

U napadima su najmanje dvije osobe ozlijeđene a policija je privela osam osoba, rekao je glasnogovornik policije. Nakon tog incidenta policija je tražila od organizatora da odustanu od predviđenog mimohoda. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene