Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Skandal zbog fotografija uhićenika za ubojstvo novinara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turski mediji objavili su fotografije i videosnimku policijskih i vojnih službenika s navodnim ubojicom armenskog novinara, koje neki listovi osuđuju jer se policajci prema njemu odnose 'kao prema heroju'.

Fotografije prikazuju kako osumnjičeni 17-godišnji nacionalist Ogun Samast drži tursku zastavu i pozira sa policajcima, od kojih su neki u uniformi.

Pročitajte i ovo Humanitarna pomoć - 4 Zemlje suspendirale pomoć Skandal trese UN: Zaposlenici Agencije za pomoć palestinskim izbjeglicama pomagali militantima Hamas Ilustracija Izvijestio Vatikan Poljski biskup podnio ostavku zbog skandala s orgijama: Sve je otkriveno nakon što je muška prostitutka kolabirala

Iza njega se nalazi poster s turskom zastavom na kojoj pišu riječi Mustafe Kemala Ataturka, utemeljitelja moderne Turske:'Naša zemlja je sveta i ne može se prepustiti sudbini'.

Turski mediji osuđuju te prizore. 'Rame uz rame s ubojicom:
osumnjičeni Samast uživa tretman heroja', piše na naslovnici dnevnika Sabah.

Državna novinska agencija Anatolija prenosi kako su četvorica policajaca u Samsunu, gdje su fotografije nastale, otpuštena, a četiti vojna službenika premještena na druge poslove.

Zasad je nejasno radi li se o osmorici službenika koji su prikazani na fotografijama, a nije naveden ni točan razlog otkazima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene