Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ne zna kakve su joj namjere?

'PRIKAZA' IM UTJERALA STRAH U KOSTI U crnom plaštu ostavlja meso po parkovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Danas živimo u svijetu u kojem nikad ne znaš što se može dogoditi i tko je u našoj blizini.'

Maskirani lik uočen je u jednoj stambenoj četvrti u Sjevernoj Karolini, a iako nije jasno što namjerava, neki građani su prijavili da je netko sličan razbacivao sirovo meso po dječjim igralištima, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Stablo je presjeklo kuću na pola (Foto: AFP) OLUJA FLORENCE Prve žrtve čudovišnog uragana: Tužna priča o majci i bebi koje je satima pokušavalo spasiti više od stotinu ljudi Stablo palo na kuću u Wilmingtonu u Sjevernoj Karolini tijekom uragana Florence, poginule dvije osobe (Foto: AFP) Iza sebe ostavlja pustoš Uragan Florence uzeo najmanje pet žrtava: Olujni vjetar srušio drvo na kuću, poginule majka i beba

Iako ova informacija nije potvrđena u policiji, građani strahuju da se radi o mesu zaraženom otrovom za pse, pa se boje za svoje ljubimce, ali i vlastitu sigurnost s obzirom na to da je jedan stanovnik uspio i fotografirati osobu zamotanu crnim dugim plaštom u svojem dvorištu.

 

Facebookers are talking about seeing this person in Hudson Woods Sunday. Did you actually see the cloaked person who reportedly dropped raw meat on or near the playground?

Posted by The Gaston Gazette on 17. kolovoz 2015

Bolno za gledanje: Jahta od 6 milijuna dolara tone kao brod od papira

Iako su se neki već počeli šaliti po društvenim mrežama zbog ove jezive osobe, za koju nije poznato radi li se o muškarcu ili ženi, lokalne vlasti upozoravaju da je to ozbiljna situacija.

'Danas živimo u svijetu u kojem nikad ne znaš što se može dogoditi i tko je u našoj blizini', rekao je Brooke Conrad. Većem dijelu stanovnika ovo ipak nije smiješno, već žele da se što prije otkrije misteriozna osoba i razlozi njezina pojavljivanja u četvrti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene