Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Olesija Mostovčikova (27) priznala je policiji da je tijekom opijanja sjekirom zatukla 32-godišnju Tatjanu Romančuk te nakon toga ispkla u pećnici dio tijela i pojela ga. I to sve pred očima svojeg svog sina. Zločin se dogodio u sibirskom gradu Irkutsku.


Policija je objavila kako je Olesija 'mrtva-hladna' priznala zločin. 'Uzela sam sjekiru i nekoliko je puta udarila po glavi. Zatim sam joj odsjekla uši, iskopala jedno oko te odsjekla jednu ruku i nogu. Potom sam dijelove tijela ispekla u pećnici', rekla je Olesija.

Stravičnom zločinu, čini se, prisustvovala je još jedna osoba koja tvrdi da ju je Olesja prisilila da jede ljudsko meso. Policija tu osobu tretira kao svjedoka. Olesjin sinčić trenutačno je zbrinut u socijalnoj ustanovi.

Vezani članci Ptičja gripa, ilustracija Iz Mađarske stiglo gotovo 5,5 tona sumnjivog mesa, hrvatska inspekcija hitno krenula u kontrolu farmi Luda cura (Foto: Screenshot) ''Mogli smo se seksati na prvom spoju'': Ludim porukama objašnjavala zašto je bolja od njegove cure i svjetski se obrukala