Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zoran Milić jučer se sam prijavio policiji i priznao ubojstvo svoje majke, 66 - godišnje Borke Milić. Ubio ju je nožem i sjekirom. Policiji je rekao da se nakon ubojstva pokušao ubiti skakanjem s balkona.


Zločin se dogodio u stanu Milića, u ulici Rudarska 3 u Banovićima. Milić je u policiju stigao s krvavim mrljama na odjeći te mirno i staloženo priznao ubojstvo i rekao kako je htio počiniti i samoubojstvo, prenosi Dnevi Avaz. Milić je uhićen, a u stanu je policija pronašla beživotno tijelo njegove majke koja je imala vidne povrede na glavi. Pronađeni su nož i sjekira kojima je ubojstavo izvršeno.

Vezani članci Prometna nesreća na cesti Lasinja-Pisarovina - 1 U slijetanju s ceste u Lasinji ozlijeđene majka i beba, 35-godišnjakinja zaspala za volanom? Ruska zima, ilustracija Šokantan slučaj u Rusiji: (Ne)majka ostavila djecu u šumi, bez odjeće i na minus 15 stupnjeva

Zločin je šokirao sve susjede i poznanike koji tvrde da je Milić godinama imao ozbiljnih psihičkih problema, ali nikada nije bio agresivan. 'Zoran nikada u susjedstvu nije radio probleme. Imao je neke svoje tamne strane duše i  to smo svi znali, jer se često događalo da ga netko od stanara zatekne u podrumu kako mirno stoji i gleda u jednu točku' rekli su susjedi. Oni u u večeri zločina nisu primjetili ništa što bi ukazivalo na dramu koja se odvija između majke i sina. Za ubijenu susjedi kažu da bila mirna i povučena. 'Borka je bila blaga žena. Znali smo da je bolesna i da je noge ne služe. Uglavnom smo je viđali kad ju je Zoran izvodio u šetnju. Cijenili smo je i poštovali' kažu prijatelji i susjedi. Tijelo ubijene je prebačeno u Tuzlu gdje će se napraviti obdukacija.