Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Valjda će i kod nas

Sjajna vijest: Vlasti građanima odobrile da provaljuju u aute ako vide životinju da pati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eto zakona oko kojeg se svi možemo složiti da je dobar i da bi ga hitno trebalo usvojiti i u Hrvatskoj.

Vlasti u američkoj saveznoj državi Tennessee odobrile su građanima da od 1. srpnja provaljuju u automobile u slučajevima kada ugledaju da je nemarni vlasnik ostavio svog ljubimca u usijanom vozilu.

Pročitajte i ovo Zdravlje pasa, ilustracija - 2 Zaštita životinja Preslatki su, ali njihove začepljene njuške ugrožavaju im život: Jedna zemlja kani ih zabraniti Invazija komaraca u Slavoniji - 1 Grizu kao ludi Najezda gigantskih krvopija: "U vrtu se ne može raditi, lete u oči i usta. Životinje su u plikovima, bježe s paše"

Nažalost, mnogi su ljudi još uvijek skloni ostavljati životinje u zaključanim autima unatoč nesnosnim vrućinama, pa je tako prije samo nekoliko dana svijet obišla snimka nesretnog boksera koji je uginuo dok su njegovi vlasnici čak četiri sata obilazili trgovine.

Beba ostavljena u pregrijanom autu! Kako su reagirali prolaznici?

Podsjetimo, sredinom svibnja svijet je obišla i priča o ratnom veteranu Michaelu Hammonsu, koji je uhićen nakon što je vidio jadnog jorkširskog terijera kako umire od vrućine.

Psi su zakon: Rotvajler dojurio u pomoć vlasnici koja se počela samoozljeđivati

Hammons je tada provalio u vozilo i izbavio psa, no unatoč tome što je psiću spasio život, vlasnica automobila je zatražila od policije da ga uhiti.

Hammons je nedugo potom izveden ispred suda te mu je prijetila zatvorska kazna u trajanju od godinu dana, međutim vlasti u Georgiji su ga naposljetku pustile na slobodu.

Građani Tennesseeja, eto, od utorka više ne moraju brinuti hoće li u takvim okolnostima imati problema sa zakonom jer je stao na njihovu stranu.

UPOZORAVAMO VAS DA DONOSIMO SNIMKU SPOMENUTOG BOKSERA I DA JE PRIZOR STRAŠAN!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene