Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slomit će vam srce

Uplakani dječak krvavog nosa zbog kojeg se Turska digla na noge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turski premijer naredio je da se pronađu dječak i njegova obitelj.

Fotografije dječaka u suzama i krvavog nosa kojeg je pretukao vlasnik restorana u Turskoj izazvale su bijes na društvenim mrežama, ali i simpatije za malenog izbjeglicu koji prodaje papirnate maramice na ulici kako bi on i njegova obitelj mogli preživjeti.

Pročitajte i ovo Potres u Turskoj Tlo ne miruje Novi potresi pogodili Tursku i Siriju: "Opet se trese", "Podrhtavanje i ljuljanje nekoliko sekundi" Potres u Turskoj i Siriji - 1 Ljudi zarobljeni pod ruševinama VIDEO Strava u Turskoj: Zabilježen trenutak urušavanja zgrade nakon snažnog potresa, ima i poginulih

Dječak je identificiran kao Ahmed Hamdo Abeyd, a sa svojom obitelji izbjegao je iz Sirije. Incident se dogodio u gradu Izmir, no priča možda ipak dobije sretan kraj. Naime, fotografije su privukle pozornost i turskog premijera Ahmeta Davutogla, koji je zadužio lokalne dužnosnike da pronađe dječaka kako bi se pomoglo njemu i njegovoj obitelji.

Turska napala selo u Siriji pod kontrolom Kurda

'Samo sam prodavao maramice. Jedan paketić baš je htjela kupiti gospođa kada su došli muškarci i počeli me tući. Srušili su me na tlo i gazili nogama. Onda su s druge strane dotrčali neki Sirijci i polili me vodom, i tada sam opet došao svijesti', ispričao je Ahmed za lokalne novine a prenosi Daily Mail.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene