Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

NAJVEĆI PORAZ OPORBE OD 2012.

STRATEŠKA POBJEDA Sirijska vojska potisnula pobunjenike iz važnog dijela Alepa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Citirajući vojni izvor, sirijska državna televizija rekla je da su vojska i njezini saveznici osvojili cijelo područje i čiste ga od mina.

Sirijska vojska i njezini saveznici potisnuli su pobunjenike iz strateški važnog okruga u istočnom Alepu u ponedjeljak, objavili su vojska i Sirijski opservatorij za ljudska prava, dodajući da je riječ o najvećem vojnom porazu oporbe u Alepu od 2012.

Pročitajte i ovo Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih Ilustracija Većinom civili Užas na Bliskom istoku: Izrael napao Siriju, najmanje 38 poginulih

Pobunjenički izvori nisu bili dostupni za komentar o izvješću da su vladine snage osvojile okrug Al Sahur u operaciji koja bi mogla slomiti najvažnije gradsko uporište sirijskih pobunjenika, navodi Reuters.

Citirajući vojni izvor, sirijska državna televizija rekla je da su vojska i njezini saveznici osvojili cijelo područje i čiste ga od mina.

Rami Abdulrahan, voditelj Sirijskog opservatorija, rekao je da su vladine snage koje podupiru šijitske milicije proteklih dana istisnule pobunjenike s više od trećine prostora istočnog Alepa.

"Ovo je najteži poraz oporbe u Alepu od 2012.", kazao je i dodao da vojska i njezini saveznici sada drže kontrolu na cijelom području istočnog Alepa koje se proteže sjeverno od Al-Sahura. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene