Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvava represija

Sirija: U zračnom napadu ubijeno 12 članova jedne obitelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 12 civila članova jedne obitelji, uglavnom djece, poginulo je u zračnom napadu sirijske vojske na predgrađe Damaska Moadamija al-Šam, izvijestio je Sirijski opservatorij za ljudska prava.

U drugim bombardiranjima zrakoplovstva i topništva bilo je mrtvih i ranjenih na raznim mjestima periferije glavnog grada, dodala je ta organizacija na temelju podataka velike mreže aktivista i liječnika u Siriji, ali za sada nije poznat točan broj stradalih.

Topništvo režima je tijekom jutra bombardiralo sjeveroistok Damaska i četvrti na jugu prijestolnice, precizira Opservatorij.

Pročitajte i ovo Zatvor u Zadru, Josip Čubelić stari policijski znanac Krvavi obračun u zatvoru: Napad nožem na poznatog zatvorenika, oglasilo se i Ministarstvo Ilustracija Užarena atmosfera Rusija optužila SAD da žele eskalirati sukob: Sastaje se Vijeće sigurnosti

>> Sirija u 2013. godinu ušla novim bombardiranjima i sukobima

Prema podacima Opservatorija 19 ljudi ubijeno je u srijedu u Siriji, dan nakon pogibije 104 osobe, među kojima 35 civila, 38 pobunjenika i 31 vojnika.

Nakon krvave represije protiv pobune pokrenute u ožujku 2011., oporba se naoružala i u Siriji sada traje građanski rat u kojem je poginulo više od 46.000 ljudi. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene