Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za članovima posade

Sirija srušila turski borbeni zrakoplov, potom se ispričala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Televizija libanonskog Hezbolaha Al-Manar objavila je u petak da su sirijske obrambene snage srušile turski vojni zrakoplov F-4 dok ej letio iznad Sredozemnog mora, te da se Sirija zatim i ispričala Turskoj.

'Sirijske snage sigurnosti potvrdile su dopisniku Manara u Damasku da je sirijska protuzračna obrana srušio turski borbeni zrakoplov', objavila je ta televizija sa sjedištem u Bejrutu, a prenio Reuters. BBC je objavio, na temelju podataka turske novinske agencije da se Sirija ispričala zbog rušenja zrakoplova.

Turska agencija Anadolija prenosi da je premijar Tayip Erdogan rekao da je primio ispriku a da će se kasnije sastati s ministrima unutarnjih i vanjskih poslova te s načelnikom glavnog stožera. Ista agencija prenosi priopćenje vojske da je u tijeku potraga za dvojicom članova posade zrakoplova. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Potres u Turskoj: Ilustracija - 6 Pola milijuna ljudi evakuirano Strašni podaci: U potresu u Turskoj i Siriji više od 50.000 poginulih Ilustracija Magnituda 6,4 po Richteru VIDEO Snažan potres ponovno pogodio Tursku i Siriju, stižu prve snimke: "Bilo je strašno, u Hatayu neće ostati puno čitavih zgrada"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene