Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imaju li valjane argumente?

Sudbina Silvija Berlusconija je u rukama petero sudaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudbina bivšeg talijanskog premijera u slučaju utaje poreza leži u rukama petero sudaca koji

Odvjetnici Silvija Berlusconije od Vrhovnog suda u srijedu su zatražili da se odbaci osuda za utaju poreza protiv bivšega premijera u slučaju koji bi mogao biti presudan ne samo za njegovu budućnost već i za budućnost krhke talijanske koalicijske vlade.

Pročitajte i ovo Coculla Duga tradicija FOTO Bizarna procesija: Sveti Dominik prekriven zmijama proveden ulicama grada Slika nije dostupna Afera prisluškivanja Silvio Berlusconi osuđen na godinu dana zatvora!

Prizivni sud saslušao je argumente obojice Berlusconijevih odvjetnika kao i argumente iznesene za još trojicu proglašenih krivima u slučaju Mediaset za prijevarne kupovine prava na emitiranje njegova televizijskog carstva. Il Cavaliere je u predmetu Mediaset osuđen na prvostupanjskom i na žalbenom sudu na četiri godine zatvora i pet godina zabrane javnog djelovanja.

>> 'Sudnji dan' za Berlusconija?

Pravorijek petero sudaca najvjerojatnije neće biti prije četvrtka. Glavni Berlusconijev odvjetnik, Franco Coppi izjavio je kako će on i njegov kolega odvjetnik poslijepodne iznijeti petosatnu riječ obrane.

U utorak, prvog dana ročišta, javni tužitelj Antonello Mura odbacio je većinu Berlusconijevih argumenata prema kojima je osuda nižega suda za utaju poreza bila pogrešna, ali je zatražio da se zabrana javnog djelovanja skrati s pet na tri godine na temelju tehničkih razloga. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene