Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nevjerojatno ali istinito

Silovatelj i ubojica traži poštedu od smrtne kazne jer je sotonist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osuđeni silovatelj i ubojica zatražio je od teksaških vlasti u SAD-u da mu ukinu smrtnu kaznu, jer je sotonist.

Irving Davis smatra kako je nepravedno da su članovi porote u njegovom suđenju, bili obaviješteni o tome kako on prakticira sotonističku religiju te smatra kako se radi o religijskoj hajci na njega.

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 1 Stvarna prijetnja ili kampanja Ustavnoj krizi SAD-a ne nazire se kraj: "Nije lako razgovarati s osobom koja za sebe kaže da je božji poslanik" Ilustracija Sukob Teksasa i Bidena "Božja vojska" krenula prema granici: Kriza na granici odjekuje SAD-om, čeka se Bidenov potez

navodno su tužitelji poroti pokazali njegove sotonističke crteže, kopiju sotonističke biblije, koju je držao u ćeliji te pismo žalbe, u kojem se Davis žalio zato što mi nije bilo dozvoljeno imati gong, kalež, svijeće, crne halje i bočicu krvi, kako bi mogao prakticirati svoju religiju, prenose američki mediji.

'Pokušaj države da Davisa prikaže u lošem svjetlu, nije ništa manje nego lov na vještice. To je upravo onaj rizik, koji društvo riskira pri pokušaju razlikovanja dobre od loše religije', istaknuo je Ruben Morales, Davisov odvjetnik. Suci Michael Keasler i Lawrence Meyers, naveli su kako je apsurdno uopće govoriti o nekakvoj sotonističkoj crkvi. 'Mislim uistinu, dajte, sotonistička crkva? Mora da se šalite ako tvrdite da tu ima nečeg dobrog, jer Sotona je, prema kršćanskoj doktrini, utjelovljenje zla', istaknuo je sudac Michael Keasler.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene