Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sam se predao policiji

Silovao mu kćer: Skuhao mu večeru, pa ga mučio do smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac u svojim 50-im godinama ubio je podstanara nakon što je doznao da mu je ovaj silovao kćer i ostavio je u drugom stanju. Silovatelja je prethodno mučio, a nakon zločina sam se predao policiji i uputio ih na mjesto ubojstva.

Indijska policija zabilježila je nesvakidašnji slučaj u New Delhiju, nakon što im je na vrata postaje došao muškarac u 50-im godinama i priznao netom počinjeno ubojstvo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo Zatvor Padinska Skela Robijao zbog 250 eura Stravičan zločin u susjedstvu: Završio u zatvoru zbog petarde, cimeri ga silovali drškom metle, tjerali da pije mokraću i na kraju ubili

Naime, neimenovani je muškarac zatočio svojeg podstanara (45) nakon što je doznao da mu je on silovao kćer i napravio joj dijete, a nakon toga ga je doslovce do smrti mučio žaračem. "Zažario sam mu genitalije jedanput, a on je vrisnuo. Učinio sam to opet i on se stresao. Kad sam to učinio treći put, više se nije micao", rekao je ubojica policiji, a prenosi Independent.

MONSTRUM: Srpski robijaš i bjegunac priznao da je brutalno mučio i ubijao žrtve

"Obzirom na njegov iskaz, poslali smo tim na mjesto zločina i pronašli tijelo. Poslano je na obdukciju, a o svemu je obaviještena i obitelj ubijenog. Slučaj se vodi kao ubojstvo i sumnjivac je uhićen", priopćila je policija, kojoj je slučaj ubojstva bio doslovce serviran, a i više manje se sam riješio već u startu.

Neimenovani ubojica, policiji je rekao da mu nije bila namjera ubiti silovatelja svoje kćeri, iako je policija u ranijim priopćenjima isticala da je planirao kako će ga ubiti od trenutka kad je doznao da mu je 45-godišnji podstanar silovao kćer.

Prije nego ga je počeo mučiti, otac je podstanaru skuhao večeru.

Izvješća oko slučaja ipak nisu jasna do kraja, jer policija nije sa sigurnošću utvrdila kad je obitelj silovane 14-godišnje djevojčice doznala za napad, prije dva mjeseca, kad se i dogodio, ili tek kad je nesretna djevojčica shvatila da je ostala trudna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene