Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I u ratu ubio puno ljudi

MONSTRUM: Srpski robijaš i bjegunac priznao da je brutalno mučio i ubijao žrtve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski robijaš i bjegunac Dragan Bajić priznao je sudu zvjerstva počinjena nad petero svojih žrtava.

Dragan Bajić (40) operirao je sa svojom bandom po Mađarskoj, a donedavno je taj zločinac poricao sve optužbe, da bi nedavno u potpunosti promijenio priču i prepričao detalje ubojstava petero žrtava za koje ga se tereti.

Pročitajte i ovo Mađarski predsjednik Viktor Orban nakon dvije godine Preokret Viktora Orbana, parlament odobrio pristupanje Švedske NATO-u: "Ovo je povijesni dan" Američki senatori u Budimpešti srozavanje demokracije "Neobično i zabrinjavajuće": Mađarska vlada nije primila američke senatore u službenom posjetu

Bajić je sudu priznao ubojstvo bračnog para, njihovo dvoje djece te još jedne osobe. Kao motiv ubojstva naveo je to što su se ubijeni bavili prikupljanjem starog željeza, čime se bavila i njegova banda.

Švercali ljude: Sedam uhićenih, među njima i policajci, uzimali 3.400 eura 'po glavi'

"Dogodila se jeziva stvar, ubijeno je petero ljudi. U to vrijeme bježao sam iz zatvora u Srbiji. Htio sam otići u SAD, ali sam završio u Budimpešti. Tad sam upoznao Ištvana, Kristijana, Janoša i Zolta. Moj dogovor sa Zoltom bio je da on i ja ubijemo po dvoje. Puno ljudi sam ubio u ratu pa je mogao naučiti nešto od mene", riječi su tog zločinca, koje prenosi Blic, pozivajući se na mađarske medije.

Dvije žrtve bajić je ubio golim rukama, nasmrt ih ugušivši, dok su dvije nasmrt pretukli. Jednu od žrtava su osudili na smrt vješanjem, no kad pokušaj vješanja nije uspio, jedan od članova bande ga je rukama ugušio.

Tijelo posljednje navedene žrtve policija nije pronašla, a svjedoci tvrde da ju je Bajić spalio i kosti bacio u Dunav.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene