Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Roditelji 3-godišnje Harmony shvatili su da im nema kćeri tek kada su na vijestima vidjeli da se traže njezini roditelji.


Zaposlenici pizzerije u gradu Bel Airu u Marylandu u subotu oko 20 sati su primijetili da je 3-godišnjakinja sasvim sama nakon što je jednom od zaposlenika rekla da je jako žedna. Nakon što nisu mogli pronaći ni roditelje ni skrbnike šef pizzerije je pozvao policiju.

Vezani članci Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Domaća pjevačica se javno obračunala s hejterima: "Majka sam i neću se ‘obuć’!" Cameron Diaz Nitko nije ni znao da čeka dijete: Glumica u 48. godini postala majka, vijest objavila na Instagramu

>> Nakon sat i pol vožnje shvatili da im je sin ostao na odmorištu

Šerifovi zamjenici iz okruga Harford čekali su u pizzeriji zajedno s Harmony do 21:30. Kako i dalje nitko nije dolazio po djevojčicu odveli su je u šerifov ured i njezinu sliku dali lokalnim televizijskim postajama u nadi da će pronaći njezine roditelje. 

Gotovo odmah nakon objave fotografije u večernjim vijestima šerifov ured su nazvali i otac i majka. Iako rastavljani, imaju zajedničko skrbništvo i oboje su pretpostavljali da je malena s drugim roditeljem. Naime, Harmony je popodne stigla u pizzeriju na proslavu dječjeg rođendana. Bila je u grupi sa 4 odrasle osobe i 10-ero djece. Kada je proslava završila nitko od rođaka nije primijetio da je Harmony šmugnula nazad u pizzeriju. Djevojčica je vraćena majci, a šerifov ured ovaj puta neće podići prijavu protiv roditelja jer 'djevojčica nije ostavljena namjerno'.