Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sama u pizzeriji

Shvatili da im nema kćeri tek kada su je vidjeli na vijestima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji 3-godišnje Harmony shvatili su da im nema kćeri tek kada su na vijestima vidjeli da se traže njezini roditelji.

Zaposlenici pizzerije u gradu Bel Airu u Marylandu u subotu oko 20 sati su primijetili da je 3-godišnjakinja sasvim sama nakon što je jednom od zaposlenika rekla da je jako žedna. Nakon što nisu mogli pronaći ni roditelje ni skrbnike šef pizzerije je pozvao policiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stravična tragedija Policajci pronašli mrtvu 2-godišnjakinju u autu: Zaključana provela više od sedam sati, nije joj bilo spasa Silovana žena, ilustracija (Foto: Getty images) zlostavljač već poznat policiji Užas u Splitu: Silovao maloljetnu kćer koja mu je potom rodila dijete, na sudu je rekao da - nije kriv

>> Nakon sat i pol vožnje shvatili da im je sin ostao na odmorištu

Šerifovi zamjenici iz okruga Harford čekali su u pizzeriji zajedno s Harmony do 21:30. Kako i dalje nitko nije dolazio po djevojčicu odveli su je u šerifov ured i njezinu sliku dali lokalnim televizijskim postajama u nadi da će pronaći njezine roditelje. 

Gotovo odmah nakon objave fotografije u večernjim vijestima šerifov ured su nazvali i otac i majka. Iako rastavljani, imaju zajedničko skrbništvo i oboje su pretpostavljali da je malena s drugim roditeljem. Naime, Harmony je popodne stigla u pizzeriju na proslavu dječjeg rođendana. Bila je u grupi sa 4 odrasle osobe i 10-ero djece. Kada je proslava završila nitko od rođaka nije primijetio da je Harmony šmugnula nazad u pizzeriju. Djevojčica je vraćena majci, a šerifov ured ovaj puta neće podići prijavu protiv roditelja jer 'djevojčica nije ostavljena namjerno'.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene