Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se što je uništilo kafić

VIDEO: Šestero poginulih u eksploziji u internet-cafeu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji u internet-cafeu u jugozapadnoj Kini poginulo je šest ljudi, a ozlijeđeno ih je 37, izvijestila je državna novinska agencija Xinhua.

Do eksplozije je došlo sinoć u gradu Kailiju u provinciji Guizhou, javila je agencija pozivajući se na lokalnu policiju. Spasitelji su rekli kako je eksplozija potpuno uništila cafe, a od udara su razbijena stakla u prozorima obližnjih stambenih zgrada.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga

>> VIDEO: Amaterska snimka eksplozije u San Franciscu!

Stručnjaci za eksploziv još uvijek istražuju mjesto događaja kako bi utvrdili uzrok eksplozije. Eksploziju je navodno uzrokovala mješavina kemikalija u trgovini kemikalija, koja se nalazila tik do internet cafea. Navodno se radi o opasnim kemikalijama, aluminij kloridu i kalcij nitratu, a policija je uhitila muškarca Wu Zhanhija, zbog nezakonitog posjedovanja opasnih kemikalija. Policija je na ispitivanje privela i vlasnika internetskog kafića.(B.V./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene