Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Festival u Meksiku

'Monster truck' naletio na gledatelje, 6 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na festivalu ekstremnih aktivnosti u Meksiku, 6 osoba je poginulo a 47 ih je ozlijeđeno, kad je na njih naletio 'monster truck'.

Šest osoba je poginulo, a 47 ih je ozlijeđeno u subotu, kad je na njih naletio 'monster truck' na festivalu ekstremnih aktivnosti u Chihuahui, na sjeveru Meksika, izjavio je glasnogovornik gradske uprave.

Pročitajte i ovo Ilustracija izazvali bijesne reakcije "Što je s ljudima? To je tako opasno": Deseci posjetitelja festivala uperili lasere u putnički avion Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor"

'Šest osoba je poginulo, a među njima dvoje maloljetnika. Ozlijeđeno je 47 osoba od kojih je 35 hospitalizirano, neke u teškom stanju', izjavio je Jose Luis Dominguez, glasnogovornik gradske uprave Chihuahue.

>> Stravično otkriće: Oteli 73 imigranta, zatočili ih i silovali

Festival Extremo Aeroshow, koji se održava treću godinu zaredom u Chihuahui, privukao je 200.000 gledatelja koji su došli prisustvovati zračnim akrobacijama, padobranstvu te egzibicijama akrobatskih motora i 'monster truckova', kamioneta golemih kotača. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene