Vatra je izbila na osmom katu i proširila se na sedmi i deveti kat. Vatrogasci su u jednom stanu pronašli tri osobe koje nisu davale znake života, u drugom stanu jednu, a u trećem još dvije osobe. Jedna žena ima opekline drugog stupnja, a nekoliko stanara se nagutalo dima.

Galerija


U požaru koji je u subotu rano ujutro izbio u jednoj višekatnici u Novom Beogradu smrtno je stradalo šest osoba, a šest ih je ozlijeđeno, priopćio je MUP Srbije.

Vezani članci Poržar kuće u Đurđenovcu - 1 Zapalila se kuća u Đurđenovcu, vatrogasci na požarištu pronašli beživotno tijelo Zapalio se stan u Beogradu, djevojčica ostala zatočena na balkonu na 10. katu - 3 Izgubila bitku: Preminula 15-godišnja djevojčica spašena iz gorućeg stana u Beogradu

Požar je izbio na osmom katu nebodera u novobeogradskom Bulevaru Milutina Milankovića, ali je vatra zahvatila još dva kata - sedmi i deveti.

Vatrogasci su u jednom stanu pronašli tri osobe koje nisu davale znake života, u drugom stanu jednu, a u trećem još dvije osobe, objavio je portal lista Blic.

Ozlijeđeni u požaru prevezeni su u Urgentni centar i na Vojnomedicinsku akademiju. Jedna žena (68) dovezena je u bolnicu s opeklinama drugog stupnja, a nekoliko stanara se nagutalo dima, ali nisu životno ugroženi.

Samo zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca spriječeno da se vatra proširi na druge dijelove zgrade, pišu beogradski mediji.

U intervenciji je sudjelovalo 30 vatrogasaca Sektora za izvanredne situacije MUP-a Srbije s 11 vozila. Uzrok požara za sada nije poznat.

U Srbiji je zbog pandemije koronavirusa na snazi policijski sat od 20 sati navečer do pet ujutro. (Hina)