Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

RUSKI MINISTAR

VIDEO Sergej Lavrov završio u bolnici na Baliju: Guverner potvrdio informaciju, Rusi uzvratili videom

Sergej Lavrov, ruski ministar vanjskih poslova, na terasi hotela na Baliju
Sergej Lavrov, ruski ministar vanjskih poslova, na terasi hotela na Baliju Foto: Screenshot
Jutros su se pojavile informacije da je ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov prevezen u bolnicu. Rusi su te tvrdnje demantirali, a glasnogovornica ministarstva Maria Zaharova objavila je videa Lavrova s hotelske terase na Baliju.

Nakon što je Associated Press izvijestio da je ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov prevezen u bolnicu, glasnogovornica spomenutog ministarstva Maria Zaharova objavila je video Lavrova kako radi u hotelu na Baliju.

Pročitajte i ovo Sergej Lavrov Sergej Lavrov Rusija poslala zlokobno upozorenje: "Ovoj je zemlji suđeno da bude sljedeća žrtva…" Sergej Lavrov Poručio na godišnjem skupu Lavrov opleo po OESS-u: "Organizacija je na rubu ponora, pretvara se u privjesak NATO-a i EU-a"

"O našem predsjedniku već deset godina pišu da je bolestan. To je tip igre koji nije nov u politici", rekao je ruski ministar u videu.

Lavrov je zatim novinarima sa Zapada poručio da češće pišu istinu te da se prestanu ograničavati svojim pogledom na svijet. Također je zahvalio ruskim građanima na podršci.

Zaharova je ranije rekla da Lavrov nije u bolnici: "Ovo je, naravno, vrhunac lažiranja."

Međutim, guverner Balija, indonezijskog otoka na kojem se održava samit G20, rekao je za Reuters da je ruski ministar vanjskih poslova bio na pregledu, ali da je dobrog zdravlja te je odmah napustio bolnicu.

Lavrov je najviše rangirani ruski dužnosnik na samitu s obzirom na to da je ruski predsjednik Vladimir Putin odbio doći.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene