Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AFERA PRISLUŠKIVANJE

McCain traži dokaze od Trumpa: Imamo ozbiljan problem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Republikanski senator John McCain u nedjelju je pozvao američkog predsjednika Donalda Trumpa neka povuče tvrdnju da je njegov prethodnik Barack Obama prošle godine naredio da se prisluškuje njegov ured ili neka tvrdnju potkrijepi dokazima.

"Predsjednik ima dva izbora, ili da povuče ili da potvrdi informaciju koju američki narod zaslužuje jer ako je njegov prethodnik kršio zakon... Ovdje imamo ozbiljan problem", rekao je John McCain za CNN.

Pročitajte i ovo Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump Fotografija Joea Bidena vezanog u kamionetu potez izazvao kritike Trump objavio video fotografije vezanog Bidena: "Potiče političko nasilje i vrijeme je da ga ljudi ozbiljno shvate"

"Nemam razloga vjerovati da je optužba istinita", dodao je senator i bivši predsjednički kandidat. McCain je bio jedan od Trumpovih najžešćih kritičara u njegovoj stranci.

U nizu poruka na Twitteru 4. ožujka Trump je optužio Obamu za prisluškivanje njegova newyorškog ureda u tjednima prije izborne pobjede u studenome.

Trump svoje tvrdnje nije dokazao.

Obamin glasnogovornik opovrgnuo je optužbe, kao i James Clapper, bivši ravnatelj nacionalne obavještajne službe.

Michael Mukasey, bivši državni odvjetnik u doba Georgea W. Busha, rekao je da bi, ako nadzor jest proveden, to moglo značiti "da ima nekih osnova vjerovati da je netko u Trump Toweru možda radio kao agent za Ruse". (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene