Obavijesti Video Pretražite Navigacija
E, to je poklon!

Svi u Hercegovini pričaju o tome: Šefica Ilijana svojoj zaposlenici Draži priredila nesvakidašnje iznenađenje

Dražana Palac, Ilijana Bodlović i crveni Mercedes
Dražana Palac, Ilijana Bodlović i crveni Mercedes Foto: čitatelj/Dražana Palac
Ilijana Bodlović, voditeljica fitness centra u Grudama u Bosni i Hercegovini, svojoj je prijateljici i zaposlenici priredila veliko iznenađenje.

Dražana Palac iz Gruda u Bosni i Hercegovini u četvrtak se s posla vratila kući i doživjela iznenađenje!

Njezina šefica, ali i prijateljica, vlasnica centra "Fitness Anny", Ilijana Bodlović, iznenadila ju je dugopriželjkivanim automobilom. Crveni Mercedes dočekao ju je parkiran ispred kuće s mašnom na haubi.

Ilijana, koja je pripremila ovo iznenađenje, za Dražanu je imala samo riječi hvale.

"Draža je netko tko je bio uz mene kad nisam imala ništa. Skupa smo bile čistačice, bila je moja klijentica, moj radnik i moj prijatelj. Mogla sam je nazvati u ponoć i računati na nju.

 

 

Ona je jedna neiskvarena ljudina, netko tko je uvijek uz mene i vraća mi vjeru da još uvijek ima dobrih ljudi, iskreno dobrih. Sretna sam što mogu biti njen prijatelj i što je uz mene.

Pročitajte i ovo Prijateljice iz Slovenije očistile plažu na Pagu - 8 Svašta su pronašle Prijateljice iz Slovenije došle na Pag na odmor pa počistile plažu od smeća: "Da smo imale 10 vreća, sve bismo napunile"

Znala bi onako skromno spomenuti kako joj je upravo ovaj automobil želja i kako će si ga jednom kupiti. Odlučila sam joj ga pokloniti u znak zahvale za sve što ona daje meni. I vjerujte, koliko god da je Draža bila sretna ja sam još sretnija kad sam vidjela njene iskrene suze radosnice i kad me zagrlila srcem", rekla je Ilijana za hercegovina.info i svojoj Draži poželjela "puno sretno prijeđenih kilometara".

Sretna fitness trenerica otkrila je kako o iznenađenju nije ništa znala.

"Oni su meni rekli da će mene momak kao zaručiti i da će tu biti iznenađenje", rekla je Dražana i priznala da na prvi pogled ni nije primjetila automobil.

Pročitajte i ovo Provjereno: Sportašice u borbi protiv predrasuda - 8 Predrasude u društvu Trnovit put do uspjeha dviju vrhunskih sportašica: "Primi se hrane, ženi je mjesto u kuhinji"

"Prvo sam primjetila njih, a tek kasnije automobil koji želim kupiti već 7-8 godina, taj automobil mi je san snova!", rekla je.

 

Zahvalila je svojoj šefici i prijateljici i priznala da su svi u obitelji sretni i uzbuđeni zbog neočekivanog poklona.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene