Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanska policija istražuje prijetnje smrću generalnom direktoru BBC-ja Tonyju Hallu zbog otpuštanja voditelja popularne emisije "Top Gear", Jeremyja Clarksona.


Daily Mail je objavio fotografije čuvara ispred kuće prvog čovjeka BBC-ja.

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry nastavlja šokantnu životnu ispovijest: ''U jednoj večeri bih popio koliko se popije u tjedan dana, nitko me neće ušutkati!'' Prijetnje povjesničaru Hrvoju Klasiću "Ubij Klasića, a ne Srbina! Ubij ga kako su ustaše u Jasenovcu ubile Srbe": Poznati povjesničar dobio jezive prijetnje

Policija je priopćila da inspektori ispituju navode o prijetnjama smrću koje su poslane putem elektroničke pošte. Kako piše Daily Mail, prijetnje su poslane na isti dan kad je Clarkson dobio otkaz.

BBC je u srijedu priopćio da neće obnoviti ugovor s Clarksonom, koji istječe u ožujku, zato što je verbalno, a zatim i fizički napao producenta, jer mu poslije snimanja nije osigurao toplu večeru.

Clarkson je zbog napada 10. ožujka suspendiran, što je izazvalo gnjev ljubitelja Top Geara širom svijeta, nakon čega je putem internet peticije prikupljeno više od milijun potpisa za vraćanje Clarksona.

Poslije odlaska Clarksona i odluke druge dvojice voditelja da zbog toga ne nastave rad za BBC-ju, neizvjesna je sudbina popularne emisije o automobilima koja je jedna od najunosnijih u povijesti te TV-kuće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook