Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maleni heroj

Dječak (7) spasio obitelj od naoružanih provalnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preplašeni, ali staloženi 7-godišnjak, spasio je svoju obitelj od trojice naoružanih provalnika pozvavši policiju.

Naoružani su provalnici provalili u obiteljsku kuću u utorak ujutro u Kaliforniji. 7-godišnji dječak sakrio se s godinu dana mlađom sestrom u WC i zaključao se unutra dok su provalnici njihove roditelje držali na nišanu.

Pročitajte i ovo Stiže ljeto, a s njim i provalnici (Foto: Dnevnik.hr) - 1 S većim vrućinama dolaze i lopovi Pripremate se za godišnji? Što napraviti da vam se ljetni odmor ne bi pretvorio u noćnu moru Provala (Foto: Getty Images) Pretukli ljude pa pobjegli Provalnici metalnim šipkama napali dva 59-godišnjaka koji su ih uhvatili u pljački

'Tu su neki muškarci koji žele ubiti moju mamu i tatu. Dovedite puno policajaca i vojsku', bez daha mali heroj nazvavši policiju, potvrdio je Steve Kenny, zapovjednik policije u Los Angelesu.

Osumnjičeni su na kraju provalili i u WC, a operater na broju 911 čuo je samo vrisak. Provalnici su zgrabili dječaka i pitali ga s kim to razgovara na telefon. Odgovorio im je da je nazvao policiju. To je trojicu provalnika preplašilo pa su pobjegli bez plijena, a nitko od obitelji nije ozlijeđen.

'Da nije bilo hrabre i brze reakcije dječaka ova je situacija mogla završiti tragično', izjavio je za AP zamjenik zapovjednika Pat Maxwell.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene