Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlazi Dati

Sarkozy otpustio samohranu majku jer se pet dana nakon poroda vratila na posao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rachida Dati, 43-godišnja francuska ministrica pravosuđa dobila je otkaz, pišu britanski mediji. Samo pet dana nakon poroda vratila se na posao, a Sarkozy je sada šalje na izbore za Europski parlament.

Prva članica francuske vlade sjevernoafričkog projekla u posljednje je vrijeme kritizirana sa svih strana. Drugo je od 12 djece u obitelji marokanskog radnika i njegove nepismene alžirske supruge, a u Vladu je ušla kao simbol Sarkozyjeve želje da u francusku politiku uvrsti raznolikost, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

>> Francuska: I drugi brat ministrice pravosuđa na sudu zbog dilanja

>> Brat ministrice pravosuđa osuđen zbog preprodaje droge


Ove će godine napustiti svoje mjesto u Vladi kako bi se, prema izvorima iz političkih krugova, natjecala za mjesto u europarlamentu, iako je prije tjedan dana za novina ‘Le Figaro’ izričito rekla kako se to neće dogoditi te da joj je Sarkozy obećao kako će na položaju ministrice biti barem do kraja godine. Sam Sarkozy nije precizirao zbog čega se odriče Dali. 

Dali se nedavno našla na meti kritičara jer se samo pet dana nakon poroda vratila na posao. Samohrana je majka, a identitet oca djeteta taji od javnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene