Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šarene loptice po Španjolskim stepenicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više stotina tisuća šarenih loptica kotrljalo se rano jutros čuvenim Španjolskim stepenicama u Rimu, a odgovornost za taj čin preuzela je osoba koja je prošle godine bacila crvenu boju u Fontanu di Trevi.

Oko 500 tisuća šarenih plastičnih loptica bačeno je s vrha Španjolskih stepenica, a otkotrljale su se do podnožja stepeništa, odnosno do fontane zvane 'Barcaccia' na Španjolskom trgu.

Pročitajte i ovo Požar u bolnici u Tivoliju Utvrđuje se uzrok VIDEO Strava u susjedstvu: Požar u bolnici usmrtio tri osobe, vatrogasci objavili snimku spašavanja pacijenata Ilustracija "ne smije se ponoviti" Žena dobila račun za vodu od 15.000 eura pa od šoka završila u bolnici: Objavili što se dogodilo

Odgovornost za bacanje šarenih loptica preuzeo je Graziano Cecchini, koji je nedavno crvenom bojom obojao vodu Fontane di Trevi.

'To je bio umjetnički happening koji slikovito ukazuje na probleme koje imamo u Italiji. Govore nam toliko laži koje nisu ni s desnice ni s ljevice', izjavio je Cecchini.

Gradski čuvari zatvorili su Španjolske stepenice kako bi služba za čišćenje ulica mogla pokupiti šarene loptice. Cecchini će vjerojatno biti novčano kažnjen za prljanje grada, ali iznos može varirati u odnosu na nanesenu 'štetu'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene