Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Sarajevu

I policajci ostali u šoku: Beba stara tek nekoliko dana ostavljena u kontejneru za smeće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građani Sarajeva dojavili su policiji kako se iz kontejnera u ulici Koševo čuju neobični zvukovi, nalik na plač.

Na zadnji dan prošle godine sarajevsku policiju nazvali su zabrinuti građani koji su kazali kako se u ulici Koševo iz jednog kontejnera za otpad čuju zvukovi nalik na plač djeteta. Na lice mjesta odmah je poslana patrola.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih U bolnici s djecom Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete i kako se ono ostvaruje

Došavši do kontejnera i oni su začuli zvukove pa je jedan policajac počeo uz pomoć svjetiljke pretraživati njegov sadržaj. Ono što je ugledao zgrozilo ga je - među gomilom otpada, umotano u ručnik, plakalo je dijete staro tek nekoliko dana.

Beba je odmah prebačena u bolnicu. Liječnici koji su pregledali dijete javili su da se radi o djevojčici staroj dva do pet dana i konstatirali da je u dobrom zdravstvenom stanju, javlja Dnevni Avaz.

Po prvim informacijama curica je rođena u jednoj od sarajevskih bolnica, a pretpostavlja se da je ostavljena u kontejneru odmah nakon otpuštanja majke iz bolnice. Dok se ne utvrdi točan identitet majke, brigu o bebi preuzet će Centar za socijalni rad.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene