Nakon razornog potresa koji je prošlog petka pogodio obalu Aljaske te razorio građevine i "otvorio ceste", građani i službe Aljaske pokazali su koliko brzo reagiraju u najstresnijim trenucima.

Galerija


Nakon samo sedam dana, prometnice koje su bile potpuno uništene izgledaju kao nove. Tim se pohvalila i turistička agencija Alaska Tour & Travel objavivši na Facebooku "još jedan sjajan primjer kako su građani Aljaske reagirali na snažni potres! Skretanje s International Airport Roada i cesta Minnesota Boulevard u Anchorageu su popravljeni te se na njima suši novi sloj asfalta."

Vezani članci Vaš glas: Petrinja off road (Foto: Dnevnik.hr) - 5 ''Pozivamo vas na proslavu svake rupe na cesti...'': Petrinjci se digli na noge zbog izrovanog grada Razoran potres u Aljaskom zaljevu (Foto: tsunami.gov) Razoran potres jačine 7,9 stupnjeva zatresao Aljaski zaljev, izdano upozorenje na tsunami

Podsjetimo, prošlog je petka došlo do razornog potresa na Aljasci snage 7.0 po Richteru te je došlo do znatne materijalne štete.