Nakon razornog potresa koji je prošlog petka pogodio obalu Aljaske te razorio građevine i "otvorio ceste", građani i službe Aljaske pokazali su koliko brzo reagiraju u najstresnijim trenucima.

Galerija


Nakon samo sedam dana, prometnice koje su bile potpuno uništene izgledaju kao nove. Tim se pohvalila i turistička agencija Alaska Tour & Travel objavivši na Facebooku "još jedan sjajan primjer kako su građani Aljaske reagirali na snažni potres! Skretanje s International Airport Roada i cesta Minnesota Boulevard u Anchorageu su popravljeni te se na njima suši novi sloj asfalta."

Vezani članci Potres na Aljasci (Foto: AFP) Potres zatresao Aljasku: ''Mnoge zgrade su oštećene, brojne ceste i mostovi zatvoreni. Potražite voljene i maknite se s ceste'' Vaš glas: Petrinja off road (Foto: Dnevnik.hr) - 5 ''Pozivamo vas na proslavu svake rupe na cesti...'': Petrinjci se digli na noge zbog izrovanog grada

Podsjetimo, prošlog je petka došlo do razornog potresa na Aljasci snage 7.0 po Richteru te je došlo do znatne materijalne štete.