Nakon razornog potresa koji je prošlog petka pogodio obalu Aljaske te razorio građevine i "otvorio ceste", građani i službe Aljaske pokazali su koliko brzo reagiraju u najstresnijim trenucima.

Galerija


Nakon samo sedam dana, prometnice koje su bile potpuno uništene izgledaju kao nove. Tim se pohvalila i turistička agencija Alaska Tour & Travel objavivši na Facebooku "još jedan sjajan primjer kako su građani Aljaske reagirali na snažni potres! Skretanje s International Airport Roada i cesta Minnesota Boulevard u Anchorageu su popravljeni te se na njima suši novi sloj asfalta."

Vezani članci Potres u Zagrebu Novi slabiji potres u Zagrebu: "Tutnjava i vibracija", "Zatresao se stol za kojim radim, i tlo pod nogama..." Ministar Banozić uručio Rješenja za građane smještene u Studentskom domu - 4 Ministarstvo državne imovine dodijelilo 16 rješenja o sufinanciranju najma stanova: "Napokon smo i to dočekali"

Podsjetimo, prošlog je petka došlo do razornog potresa na Aljasci snage 7.0 po Richteru te je došlo do znatne materijalne štete.