Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Peruanski šamani okupili su se jučer u glavnom gradu kako bi izveli duhovni ritual koji će poništiti proročanstvo Maja o smaku svijeta 2012. godine.


Šamani, odjeveni u tradicionalne nošnje, pozvali su drevne Inka bogove kako bi ih zamolili da promijene proročanstvo za koje mnogi vjeruju da će 21. prosinca 2012. donijeti kraj svijeta.

Vezani članci Bivši peruanski predsjednik Vizcarra Skandal svjetskih razmjera: Bivši predsjednik ove zemlje protiv korone se cijepio još u - listopadu prošle godine! Cjepivo protiv koronavirusa - 1 Ministrica se cijepila preko reda pa podnijela ostavku: "Bila je to velika pogreška"

'To se neće dogoditi, svijetu neće doći kraj. Loše stvari poput mržnje, bijesa i osvete se bliže kraju. Rađa se novi, duhovniji svijet mira i ljubavi', kazao je Juan Osco, šaman sa Anda.

U tradicionalnom ritualu koji uključuje bacanje cvijeća, tamjana i lišća koke šamani su pozitivnu energiju poslali svjetskim liderima Baracku Obami i novom sjevernokorejskom vođi Kim Jong-unu.

Također su predvidjeli da će predsjednica Argentine Cristina Fernandez i predsjednik Venezuele Hugo Chavez pobijediti rak.