Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema tradiciji, šamani su zavirili u budućnost. Ako je vjerovati njima, Europu čeka još jedna burna godina.


Peruanski šamani izveli su sinoć tradicionalni ritual pred Novu godinu na brdu Morro Solar u južnom dijelu Lime. Pušući u pututu, drevni peruanski instrument, šamani su pjevali i plesali fokusirajući se na fotografije nekoliko ljudi ključnih za svjetsku politiku - Donalda Trumpa, Vladimira Putina, Raula Castra, Baracka Obame te južnoameričkih predsjednika Eva Moralesa, Nicolasa Madurai Mauricia Macrija.

Vezani članci Koronavirus u Peruu Ova je europska zemlja donedavno bila najgora na svijetu po broju umrlih od korone na 100.000 stanovnika, ali sada je tu tragičnu titulu preuzela država na drugom kraju planeta Budućnost je stigla (Foto: izismile.com) Spremni su za budućnost, svijet još nije dostojan njihovih izuma

Nad fotografijama su izvodili rituale koji su im dali uvid u budućnost.

'Vidim Madurovu vladu u vrlo teškom stanju. Što se Macrija tiče, bit će ovo dobra godina za argentinsko gospodarstvo. Evo Morales priziva izlaz na more i zakoni će mu ići u korist', rekao je šaman Juan Osco.

Za SAD također postoje naznake dobre godine, kažu šamani, posebno što se tiče odnosa s Kubom.

'Nadvladat će se gospodarska blokada s Kubom. Održat će se sastanak na kojem će svi biti radosni i koji će donijeti mir objema zemljama. U izjavama Donalda Trumpa vidimo da je kontroverzan, postat će i konačni kandidat za predsjednika, ali narod SAD-a će se udružiti i on neće biti izabran', rekao je šaman Osco.

A što se Europe tiče, ne predstoji nam tako bajna godina. Teroristički napadi će se, kažu šamani, nastaviti.

'U Francuskoj i u drugim zemljama bit će još napada. Bit će napada, nepotrebnih smrti, bit će ih', rekao je Osco.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook