Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rivalstvo alfa mužjaka

Sakašvili protiv Putina: Preplivao 3,5 kilometra slobodnim stilom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gruzijski predsjednik Mihail Sakašvili sudjelovao je na plivačkom maratonu u Crnom moru, pokazujući svoju 'mačo stranu' po uzoru na žestokog suparnika, ruskog premijera Vladimira Putina.

Sakašvili je otplivao dionicu od 3,5 kilometara u sklopu turističke promocije pokrajine Adžare na zapadnoj obali Gruzije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mračno poglavlje povijesti "Ukradeno je više od 100.000 beba, to se radilo sustavno": Prodane blizanke upoznale su se preko društvenih mreža Pristupnice; ilustracija Pristupnica za EU Nada umire zadnja: ''Ako postanemo dio obitelji europskih zemalja, moći ćemo brže završiti rat''

'Voda je odlična', rekao je Sakašvili dobacujući se vaterpolskom loptom za s gradonačelnikom Tbilisija Gigiem Ugulavom i ministrom sporta Ladom Vardzelašvilijem.

>> Čovjek od akcije: Putin u kanaderu gasio požare

'Na obalama Adžare može se kupati i sunčati od svibnja do studenoga, sezona traje šest mjeseci', dodao je Sakašvili koji je maraton otplivao slobodnim stilom.

'Predstava u vodi' gruzijskog predsjednika neodoljivo podsjeća na prošlogodišnje fotografije Putina iz Sibira gdje je ruski 'snagator', Sakašvilijev zagriženi protivnik, u tamošnjoj rijeci plivao leptirovim stilom. Putin i Sakašvili ne skrivaju svoje osobno neprijateljstvo o kojem govori navodno slikovito Putinovo obećanje da će gruzijskog predsjednika 'objesiti za testise'.(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene