Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Hočeš da otvorimo vrata?'

Saif al Islam prigovarao tjelohraniteljima zbog pušenja u avionu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedavno uhićeni sin Moamera Gadafija, Saif al Islam, prigovorio je svojim zaštitarima jer su pušili.

39-godišnji Saif al Islam, poznat po visokom obrazovanju koje je stekao u Londonu, tijekom bježanja od pobunjenika imao je vremena za brigu o zdravlju zbog pušenja u avionu koji je bio prizemljen.

Pročitajte i ovo doc. dr. sc. Željka Karin Uzrok teških bolesti Mladi sve ranije počinju s nepoželjnom navikom, petina ih je probala prije 13. godine: "Skoro 30 posto ih to radi iz navike, ali i zbog stresa" Ilustracija Anketa Dnevnik Nove TV Trebaju li pušači plaćati skuplje zdravstveno osiguranje? Pogledajte kako ste glasali

>> Objavljena prva fotografija Saifa al-Islama Gadafija nakon uhićenja

Al Islam je prigovorio grupi muškaraca, njegovih zaštitara, dok su pušili. 'Zrakoplov je zapečaćen i mi ćemo se ugušiti. Ugušit ćemo se do smrti', rekao je. No, kada su mu predložili da otvore vrata zrakoplova da provjetre, predomislio se. 'Ne trebam svjež zrak, čovječe', rekao je al Islam dok se ljuta gomila prosvjednika penjala po krilima i nabijala po nosu aviona, piše Metro News.

Podsjetimo, Gadafijev sin Saif al Islam uhvaćen je u petak na putu prema granici s četiri naoružana muškarca. Tom prilikom Gadafijev sin se prerušio u čuvara deva te se predstavio pod imenom kao 'Abdelsalam'.

No, prepoznali su ga unatoč tome. Na snimkama se vidi da al Islam ima ozlijeđenu ruku, a on je rekao da je tu ozljedu zadobio u NATO-vim napadima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene