Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tornada na jugu

SAD: U olujama za Božić poginule dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sam Božić nekoliko tornada i snježnih oluja poharala su države na jugu SAD-a, pri čemu su dvije osobe izgubile živote. Opasne oluje nastavljaju se i danas.

Olujom su pogođene Teksas, Oklahoma, Georgia, Južna i Sjeverna Karolina te Florida. Iako su tornada veliku štetu u tim državama načinili jučer, nije isključena mogućnost da se isto ponovi i danas, javlja CNN.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg!

Proslava Božića za mnoge je obitelji tako bila uništena. David Saraceno iz Alabame ispričao je kako je sa suprugom i jednogodišnjom kćerkom otišao posjetiti obitelj kada je vidio tornado. 'Izgledalo je kao da je tek kilometar od nas. Iako sam ubrzao, činilo mi se da nam se tornado sve više približava', rekao je David. Stoga se okrenuo na cesti i odvezao u suprotnom smjeru.

>> Tornado joj odnio krov, a ona je sve prespavala!

'Čini mi se da je tornado za nekoliko minuta bio upravo na onom mjestu na kojem bismo i mi bili da nisam promijenio smjer vožnje', kazao je David. Osim ovog, na jugu SAD-a zabilježeno je još 30 tornada, zbog čega je 190.000 stanovnika ostalo bez struje.

U Teksasu je 25-godišnjak poginuo kada je jak vjetar iščupao drvo koje je potom palo na njegov automobil, a u Oklahomi je život izgubila 28-godišnjakinja u prometnoj nesreći koja se na autocesti dogodila zbog obilnog snijega.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene