Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zračni prijevoz

SAD: U kutijama pronašao 45 ljudskih glava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobičan prizor ugledali su zaposlenici jedne zrakoplovne kompanije kada su u nekoliko kutija pronašli ljudske glave.

Radnik zrakoplovne kompanije Southwest Airlines prošli je tjedan otvorio tri sumnjive kutije u zračnoj luci Little Rock u Arkansasu i ondje pronašao 45 ljudskih glava namijenjenih za, kako tvrdi kompanija koja ih je poslala, medicinski laboratorij Foth Worth. Glave su trebale biti iskorištene za vježbe neurokirurga, piše New York Times.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zarada u regiji Svakog dana ih bacate u smeće, a mogu vam donijeti velik novac! Slika nije dostupna Novi projekt MUP-a Lažni radari: Grad pun 'ćoravih' kutija, samo iz nekih vreba RADAR!

Kako možete i zamisliti, ovo nije nešto što naši zaposlenici vide svaki dan', rekla je Whitney Eichinger, glasnogovornica Southwesta. Dijelovi tijela iskorišteni za medicinske potrebe obično se šalju zrakom. Ali budući da kutije u kojima je bio ovaj teret nisu bile ispravno označene ni pakirane, službenici su obavijestili lokalne vlasti i federalnu zrakoplovnu administraciju.
Istražitelji avijacijske agencije su ustvrdili kako kompanija koja je poslala glave nije prekršila ni jedan zakon što se tiče zračnog prometa, no ured za patologiju istražuje je li kompanija poslovala legalno.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene