Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnjivi paket

SAD: Sigurnosnu uzbunu u Newarku izazvao monitor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sumnjivi paket izazvao je u ponedjeljak zatvaranje jednog terminala u zračnoj luci Liberty International u Newarku, američkoj saveznoj državi New Jersey

Uzbuna je opozvana kada se utvrdilo da je uzrok zračenje računalnog monitora. Sumnjivi paket ispitala je ekipa za eksplozive Uprave za sigurnost prijevoza (TSA), utvrdivši da je u njemu monitor koji malo zrači, što je 'normalno za tu napravu', rekao je policijski dužnosnik za ABC News.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZRAZILI SOLIDARNOST Ministarstvo vanjskih poslova snažno osudilo slanje sumnjivog paketa u ukrajinsko veleposlanstvo Slika nije dostupna Podnošenje prigovora Poštom ste poslali pošiljku i ona je izgubljena ili uništena? Imate pravo na naknadu štete, pročitajte što morate učiniti

'Izgleda da nije bilo razloga za uzbunu, no vlasti svemu prilaze s nužnim oprezom kako bi bili sigurni', dodao je dužnosnik.

Policija je zatvorila promet na jednom terminalu oko 8 sati po lokalnom vremenu, dok je trajala istraga, a ostatak zračne luke bio je otvoren.

Ovo je najprometniji tjedan u godini, a vlasti su na visokom stupnju pripravnosti zbog mogućih terorističkih izgreda.

Britanska policija u ponedjeljak je objavila da je uhitila 12 osoba u velikoj protuterorističkoj operaciji. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene